Alaa A. Sater

Yesterday

Kategori: Allmänt

Dagen igår var lätt den roligaste hittills i Paris! Trots att jag fått höra så mycket dåligt om metron (att man bl.a. kan lätt bli rånad), att jag behöver vara jätteförsiktig och massa sånt, vågade jag ta metron själv in till Paris och sen hem. Farliga grejer händer över allt. 
 
Det var sjukt trevligt att få träffa Melina i Paris, vi åkte in till Montmartre där Sacre Coeur ligger och istället för att ta lift så gick vi hela vägen upp dit, kan säga att det var värt!! Gatorna var så fina men där vid moulin rouge.. eh ah jag vet inte riktigt vad jag ska säga, sliskgata kanske? Sexshop:ar över allt! Men men, Sacre Coeur är en av mina favoritställen i Paris hittills, utan tvekan. Det var så fint inuti kyrkan och utsikten var otrolig, utsikten från l'arc de triomphe är dock finare tycker jag. Sedan åkte vi till les halles för att kolla in lite affärer men vi hade ju glömt bort tiden så vi hann inte så mycket. På väg till les halles, i metron, träffade vi på en härlig snubbe från Venezuela, han tyckte att det var coolt att komma från Sverige och ville bjuda oss på en drink.. Hehe och när vi väl sa att vi tyvärr inte kunde pga ålder (fastän vi hade andra skäl, eller jo Melina är ju inte 18 än haha) så blev han lite ledsen.. Haha gulligt. Trevlig kille i alla fall. Fler trevliga människor i Sverige tack! 
 
Idag vet jag inte vad jag gör, ingen är hemma typ och jag kan typ inte bara dra så jag väntar på att någon kommer hem eller så. Har iofs sett en hel del här men jag har shoppingen som jag längtar efter hehe. Ha en bra dag, puss 
 
 
Kommentera inlägget här: