Alaa A. Sater

Säsongsstart

Kategori: Allmänt

Godkväll på er! Har precis tagit ett skönt bad, ovh funderar nu på att plugga lite, men vet inte riktigt om det kommer bli gjort så mycket, med tanke på att det just nu diskuteras om The Mentalist! Den här veckan börjar 3 serier som jag väntat på ett tag nu (TVD, the mentalist och The originals, som är ny!). Redan första episoden av The mentalist var så spännande, och jag kan inte låta bli att tänka på nästa avsnitt, haha desperat. Aja rätt trevlig vecka faktiskt, mycket skoj som händer, ser dock inte fram emot nästa vecka.. Ok, bäst nog att bara tänka på den här veckan just nu. 
 
Alaa spelar modell framför kameran, LOOLL årets skämt. 
 
CIAO
 
 
 

Snapchots

Kategori: Allmänt

 
Because summer's over :/

Weekend

Kategori: Allmänt

Hej på er snyggingar, hoppas ni haft det braa på sistone. Har inte bloggat så mycket som ni kanske märker, men jag väljer helt enkelt att blogga när jag har något att berätta annars blir det bara ett 2-3 inlägg under veckan, med massa bullshit. Ibland undrar jag har hur mitt liv kommer att se ut om 1-2 år, visst det är inte så mycket, men nästa år är det inte gymnasiet som gäller, så ändringar sker ju i ens liv. Antigen läser man utomlands, lär känna nya människor, bor i ett land med annorlunda människor, eller så stannar man kvar i göteborg och läser vidare, stannar hemma, och uttnyttjar studiebidraget till resor, eller kanske inget av dessa.. Man vet ju aldrig vad man får för sig att göra, man kanske tar ett sabbatsår, jobbar, tjänar pengar och aa jag vet inte.. haha kul diskussion det här blev, men ibland tänker man så mycket att man vet inte vad man ska ta vägen. 
På senaste har jag tagit tag i gymmet, och jag hoppas verkligen att jag fortsätter så som jag gör nu, träning är så jävla viktigt i livet. Nu är det bara att sova tidigt som jag borde ta tag i.. haha okej detta kommer aldrig hända, aldrig. Ska nog sluta babbla för mycket, här får ni ett gäng bilder från veckan!
 
 
CIAO