Alaa A. Sater

Favoriter

Kategori: Fashion/Inspiration

Collage by me
 
Alltså.. jag hittar inga ord för dessa skinnjackor.. SÅ SNYGGA! Den med leopard ärmarna är.. som sagt hittar inga ord för att beskriva skönheten i de här skinnjackorna. JAG VILL HA & en dag ska jag fan ha den där med leopard ärmarna. 

Yesterday

Kategori: Allmänt

Bilder från gårdagen
 

Hej på er! Haft det bra? Jag hade en mysig lördagskväll igår, firade Sofia som fyllde 18 i torsdags. Tårtan var så himla god, åt typ 4 bitar, hembakade tårtor är alltid godast! Inte så konstigt att jag tagit flera bilder på bara tårtan haha.. 
 
Idag blir det lite plugg och morsdagsfirande, ska baka tårtan som vi åt igår hos Sofia, känner mig stolt haha lol.. Kommer jag hitta en man i framtiden? Förmodligen inte.. Måste bli proffs på att laga mat först :/
 
Vi hörs ikväll, KRAM
 

Iphone cases

Kategori: Allmänt

 
Tjo allihopa ♥ Matte nationella är över och det är fredag, hallelujah! Inte för att jag hatar matte eller så, tycker faktiskt det är kul.. (ni tänker säkert wtf), men aa det är bara allmänt skönt att ha det gjort. Har dock en del till nästa vecka men men.. det ska bli kul under helgen, lite skoj imon oså.
 
Bilderna ovan, ååhh äntligen fick jag mina skal från Kina, blev så himla glad när jag fick reda på det. Fick ju vänta 2 månader så ganska lång tid.. hehe men SÅ NÖJD!