Alaa A. Sater

Kuvertväskor

Kategori: New in

Fick dessa två älsklingar igår, underbart fina! Färgen på den gula blev inte riktigt bra på bild men hur snygg är inte den till sommar/vår? TACK!♥

Smoothie

Kategori: Allmänt

Tjo! Trött tjej som vaknade rätt sent idag, men inte så konstigt om jag somnade 3.. Tack till alla som kom igår, det var trevligt och jag antar att ni gillade maten hehe.. Idag blir det absolut inte mycket gjort, har träningsvärk från i torsdags (i armarna) och är allmänt trött. Så istället för att bara ligga och kolla upp på taket så skriver jag en uppsats, vill liksom inte stressa som fan 2 dagar innan skolan börjar igen, stress är det värsta som finns! 
 
Åt precis klart min smoothie som jag gjorde, så gott! ♥

Påsklov

Kategori: Allmänt

Efter en jobbig vecka, så har man äntligen påsklov. Har dock mycket att göra under lovet (plugg) men bara att man slipper vakna tidigt på morgonen är något jag uppskattar väldigt mycket, så är ändå glad för det.

Imorse tränade jag med Sofia och Aïline, vi körde på ett pass som heter bodypump. Jobbigt och kämpigt men inget som jag kände passade mig, är mer åt MRL-passen (mage rumpa lår), älskar de! Men aa vill man träna armar osv så är bodypump något perfekt.

Bjuder på 2 smaskiga bilder från veckan, våfflor är verkligen så sjukt gott med glass och bär, mums.