Alaa A. Sater

Soon!

Kategori: Allmänt, New in

Tjooo folket! Jag är fortfarande vaken trots att jag borde sova med tanke på att jag har en lång och ganska jobbig dag framför mig, och inte minst att jag måste vakna tidigt, men men.. det är så jag är. Glömde nästan att jag faktiskt inte berättat här på bloggen vad det är jag ska göra imon, vad pratar jag om? Jo, för 2 dagar sedan bestämde föräldrarna för att köpa en biljett till mig.. TILL PARIS! Så jag har inte mer än bara packat och förberett mig så klart, dock hann jag med sportlife (eller ja Nordic Wellness) idag tillsammans med mina goda vänner, och därefter en snabb fika. 
Om ca 8 timmar sitter jag förmodligen på planet, oh god borde verkligen gå lägga mig nu hehe, jag är så förbannat taggad så det går inte att beskriva med ord! Jag är i vilket fall som helst glad att jag åker härifrån, för det har jag längtat till, förlåt Sverige men du är så fruktansvärt deppig.. haha vet ni vad? jag ska gå och SOVA NU! Men vi hörs (är ej säker om jag kan blogga), annars kan ni följa mig på Instagram, Alaasater heter jag där. GODNATT ♥
 
Köpte den här fina klockan idag. Gillade inte roséguld, men när jag faktiskt provade denna så kunde jag inte låta bli att köpa den. Från Ur&Penn.
 
 
 
Kommentera inlägget här: