Alaa A. Sater

Libanon

Kategori: Allmänt

Hej från Libanon! Hoppas allt är bra med er. Nu har vi varit här några dagar och allt är väl bra, resan gick bra osv, men fastan här är jobbig. Korta dagar men VARMA dagar! Går inte heller att göra så mycket nu under ramadan, men roliga kvällar blir det, så det är kul. 
 
Här får ni en panorama bild härifrån. Vi hörs, BYE
 
 

Bye Sweden

Kategori: Allmänt

Hej på er! Snart bär vi av mot flygplatsen för att sedan åka till Libanon, men dock i inte direkt utan först blir det mellanlandning i Istanbul! Ska bli härligt med 35-40 graders värme, okej kanske FÖR varmt men jag är van. Ni får ha det superduper bra här i Sverige så hörs vi snart. På bilden nedan ser ni min outfit just nu, gillar linnet. Åker till älskade Libanon med ett Paris linne, 2 favoriter hehe. Nej men ha det awesome, BYE

Paris- del 4

Kategori: Paris 2013

 
Ännu en dag som jag spenderade med min älskade vän Melina, och som vanligt har man alltid kul med den här människan. Vi besökte eiffeltornet, satt på gräsmattan, åt crepes och creme brulee (så gott!!) och hade det allmänt bra. Under samma dag besökte vi också louvren (utanför bara) och pont des art (kärleksbron), ååh vill tillbaka till underbara Paris. Fler bilder kommer när jag är i Libanon, kommer alltså tidsinställa inlägg och KANSKE blogga därifrån, beror helt enkelt på hur det blir med internet osv! Annars är jag ju tillbaka i slutet av augusti och bloggar som vanligt. Men vi hörs imorgon (eller ja, idag) med antingen ett tidsinställt inlägg under eftermiddagen eller ett inlägg innan jag åker på förmiddagen.
 
BYE