Alaa A. Sater

Party

Kategori: Allmänt

Födelsedagsbarnet har vi här då!:D
Dansa Dansa!
Hade en lång transparent skjorta på mig, och på andra bilden ser ni mig med Ailine
 
Hej folket! Länge sen det var, försökte skriva inlägget igår, vilket jag gjorde, men allt försvann bara helt plötsligt så då orkade jag inte skriva om allt. Men nu så.. I fredags fyllde Ailine 18 år och i lördags firades det, vilket blev lyckat! Mina senaste 2 veckor hade trots allt varit de värsta på länge, varit sjuk och depp, men i lördags vände Ailine på allt kändes det som. Allt var bra organiserat, så jävla grymt med DJ, stugan var stor och allt var bekvämt, ska inte snacka om överraskningen som hennes kille hade gjort, så sjukt fint. Ogillade dock själva området, i skogen, mitt i ingenstans hehe men annars var det grymt och vi hade verkligen kul. Dagen därefter hade jag lite träningsvärk i kroppen.. ehh någon har inte tränat på länge ser vi, men det var faktiskt flera som hade det så aa.. x) Tårtan ni ser ovan, jo det var en lek där 3 grupper skulle göra varsin tårta och aah här ser ni den finaste enligt mig och jag var så klart då inte med i den gruppen hehe.. 
 
Nu ska jag ta och börja plugga, hatar den här veckan svin mycket.. :/ BYE♥

240213

Kategori: Allmänt

 
Hej folket! Länge sen det var.. men nu mår jag betydligt mycket bättre, tack vare antibiotika hehe. De här senaste 2 veckorna har varit väldigt dåliga, mått piss vilket ledde också till lite deppression, usch! Men igår vände Ailine på allt, det var en helt underbar kväll Ailine! Länge sen man hade sådär kul. Mer om detta kommer i ett inlägg lite senare idag. 
 
Idag vaknade jag lite senare än tänkt, men fan så blir det när man lägger sig sent.. Åt iaf en god frukost som bestodd av Musli, fil, hallon med honung, mums var det! Nu ska jag städa lite i mitt rum och därefter börja plugga.. BYE♥

Jobbigt

Kategori: Allmänt

Hej folket! Ville bara meddela er att jag fått lunginflammation, vilket suger som fan! Jullovet var ett helvete och nu sportlovet också. Hatar det.
I torsdags mådde jag bättre men blev bara sämre dagen efter. Var iaf hos Riim, vi fotade, pluggade lite matte och myste framför en film på kvällen.
Nu ska jag fortsätta vila i min säng. KRAM