Alaa A. Sater

Outfit

Kategori: Style

Kjol- Bikbok / Skjorta utan ärmar- Gina tricot / Bälte- Lindex
 

Tjo! Hoppas allt är bra med er, här är allt bra men har en hel del att ta igen från skolan och har inte börjat än.. borde göra det, matten i år är lika svårt som det var i ettan, 2 kurser under ett år! Men men, matte är kul att räkna. Ovan ser ni bilder från Libanon, så svårt när man ska be någon att ta bilder på en när personen inte kan  fokusera ordentligt haha men det funkade tillslut i alla fall.
 
Ha en bra dag, Puss
 
 
 
 

Baby

Kategori: Allmänt, Photography

 
När jag kom fram till Libanon var den här ungen bara några veckor gammal och ca en och en halv månad när vi lämnade. Herregud vad tiden gick fort, han förändrades så mycket under kort tid, helt sjukt hur fort små bebisar förändras under deras första år. På tal om något helt annat, kom på att de sista bilderna från Paris skulle komma upp under tiden jag var i Libanon, men som inte kom upp.. haha oups! Nej men tiden var för tight, hann helt enkelt inte att göra inlägget åt er, så de får ni någon gång under veckan eller nästa.. bättre sent än aldrig :P 
 
Godnatt 

Back in la Suède

Kategori: Allmänt

Bilder från Libanon
 

Efter 21 timmars resa är man äntligen äntligen hemma! Inte för att jag längtat hit till Sverige eller något men resan hem var väldigt jobbig, både i istanbul där vi mellanlandade och under flygresan därifrån. Det blev "ovanligt" kallt och vissa började få det svårt att andas, och inte minst att planet skakade ganska mycket, haha trodde vi skulle dö trots att piloten rappoterade att ingen behöver vara rädd eller så.. Aja vi lever i alla fall! Ovan ser ni bilder från varma Libanon, kommer sakna värmen nu i fortsättningen.. Men ska bli gött att träffa alla imorgon. 
 
Nu ska jag ta och vila.. BYE