Alaa A. Sater

Last night of 2012

Kategori: Allmänt

Sophia, Ailine, jag och Sofia. Love u girls♥
 

Hej folket! Jag vet att många av er kommer läsa det här inlägget imorgon, för just nu firas det. Själv firar jag den här dagen med la familia, och för några timmar sedan träffade jag några vänner och kollade på Göteborgs fyrverkerier, vilket var helt okej (lite molnigt dock), bilderna ovan togs då. 
 
Om några timmar kommer ett helt nytt år starta och jag hoppas att alla har haft ett fint år, bättre än mitt iaf, och att alla kommer ha ett fint nytt år. Själv har jag satt upp några löften som jag måste uppfylla, 2012 har inte varit den bästa, hänt både roliga och mindre roliga grejer men en sak har jag i alla fall lärt mig, bortsett från allt man lärt sig i skolan hahah.. och jo det är att när man ska ta ett beslut som berör en så ska man fan ta beslutet helt själv, så att man först och främst själv mår bra och slippa tänka vad som gläder andra. DU ska må bra och sen får alla andra acceptera det som du har valt. Du ska inte behöva vara den person som alla andra förväntar sig, du ska vara den person som du själv tycker, och mår bra av, och absolut inte leva upp till någons förväntningar. Ta dina egna beslut som DU SJÄLV VILL och inte vad andra vill, var dig själv och var stolt över det.
 
Nu ska jag gå, vi hörs nästa år! ♥

Bakat

Kategori: Allmänt

Hellu folket! Sitter just nu framför datorn och ska snart börja kolla på film, The perks of being a wallflower, där 2 favoriter är med i den, Nina Dobrev och Emma Watson. Ni vet den traditionen att man inte kan kolla på film utan att ha ngt gott att äta, men hittade inget så då bakade jag chokladmuffins. Mums mums!
Ska inte skriva mer, men ni får ha det bra. Bajs bajs <3

Nya inköp

Kategori: Allmänt

Tjo! Idag skulle jag träffa några vänner men blev sjuk så stannade hemma för att vila och nu känner jag mig betydligt bättre. Pluggade även lite vilket typ aldrig funkar när man inte har viljan.. Men ngt litet blev gjort i alla fall!
Här får ni mobilbilder på några nya plagg som jag haffat under rean. Bättre bilder lovar jag att ni får imorgon ;)
Nu blir det att kolla på the mentalist!<3
Hörs imon