Alaa A. Sater

Go Jeita Grotto

Kategori: Allmänt

På de libanesiska kanalerna pratar de hela tiden om den tävlingen som pågår just nu, Naturens sju underverk, där Jeita Grotto, som finns i Libanon, deltar i. Det är 28 finalister och Jeita Grotto är en av dem, som sagt.

Jag som har varit där tycker att den ser mycket finare ut IRL än på bilder och som ni ser så är bilderna rätt så suddiga och otydliga men det är på grund av att man inte får ta kort eller filma där inne så antagligen har någon bara smyg fotat. Men jag lovar er det är verkligen helt fantastiskt! En av mina sju röster gick så klart till Jeita Grotto.

Det är väldigt enkelt att rösta. Finns flera olika sätt bl.a. genom att gå in på hemsidan, skicka sms och även genom Facebook. Det lättaste är nog Facebook och det är bara genom att klicka -->HÄR<-- och sedan börja rösta.

Jorden runt på 80 dagar

Kategori: Allmänt

Hej allihop, vaknade idag 13.30 fast upptäckte senare att jag hade vaknat 12.30 eftersom man skulle ändra klockan, vintertid you know. Igår mådde jag skit, sov typ hela dagen och åt typ ingenting. Nu mår jag betydligt mycket bättre fast känner att jag fortfarande är förkyld. Efter lovet ska man ha läst en bok som läraren gav förslag på. Jag visste inte vad jag skulle välja så det fick bli en som heter Jorden runt på 80 dagar och några dagar efter upptäckte jag att jaghade sett filmen haha men det är väl bara bra, tycker jag!

brist på bilder..

Inte alls roligt

Kategori: Allmänt

Godmorgon ♥

Vilken hemsk natt jag hade. Kunde inte somna och mådde illa. Mår liiiiite bättre just nu men fortfarande sjuk. En bra början på lovet, visst? Ska bara ligga hemma och försöka bli frisk.