Alaa A. Sater

Eutrof sjö?

Kategori: Allmänt


Ååh vilka fina bilder, kanske ni tänker, visst, håller med, men jag syftar på något helt annat, på det som SYNS i bilden, ja vad ser vi? en eutrof sjö kanske? ja det borde det vara, vass i strandkanten, lövskog, nära samhällen och platt landskap. Vad pratar jag om egentligen? jo jag pratar om ekologi. Det är precis vad jag håller på med just nu, sjöar, träd, jord, luft, typ allt som ni skulle tänka er i naturen! Älskar naturen men inte när det blir så himla komplicerat, fuuuu vad tråkigt!! Kommer nog välkomna mitt första F imorgon.

Äckligt väder

Kategori: Allmänt

Sitter och läser i min biologi bok, om något som jag tycker är så himla ointressant, EKOLOGI! Och vädret är så himla äckligt, det blåser som fan och hemma är jag ensam, så vill inte direkt att strömmen går. Förresten så lyckades jag träna idag, gött!

Snygg man är då!

Gloomy Sunday

Kategori: Allmänt

Hej. Vilket trist väder det är, blåsigt och regnigt, usch! Idag på morgonen blev jag lite sugen på pizza så jag satte igång och gjorde en pizzadeg, nu väntar jag på att den ska jäsa klart. Senare ska jag plugga och kanske dra till gymmet, om jag orkar dvs. Visar resultatet på pizzan senare haha :D

Ibland orkar man inte vara seriös på bilder