Alaa A. Sater

Hemma men ska iväg snart igen..

Kategori: Allmänt

Tjo alla söta!!

Åååh vad jag känner mig trött och har lust att sova tills jag känner mig bra men NEJ istället ska man iväg snart för att plugga!! Ååååh livet är så svårt. Skolan deprimerar mig och jag känner mig bara stressad som fan asså!! Men i alla fall, jag hade lite huvudvärk i skolan men nu mår jag bättre. Det visade sig att det var på grund av maten. Åt typ nästan ingenting i skolan. Snart ska jag iväg och plugga med min kompis och vi får hoppas att det går bra! :)Ha det så bra så länge! ♥

Mönster

Kategori: Style

Detta är gårdagens klädsel :)


Klänning- H&M, den där över klänningen (fan ska man kalla en sån?)- Kappahl, ring1- Guldfynd by Kenza, ring2- turkiet (av Busra), armband- Lindex

Ice cold

Kategori: Allmänt

Hej allihopa ♥

Åt precis middag och det jag åt var väldigt gott heheh! För kanske en timme sedan eller lite mindre var jag ute och promenerade med Riim. Kände att jag behövde lite friskluft.
Igår var det jätte roligt. Vo åt mycket, kollade på film, lekte olika lekar osv.. Busra fick även gulliga presenter. Kom hem ganska sent så jag orkade inte blogga. Var helt död. Min mage var på väg att explodera..

Inte hela gänget. 2 saknas tror jag heheh Skönt gäng! Kolla på mig hahah (Jag är den med de konstiga ögonen, svartvit klänning) !!

Söta Julia!  Dags att äta pizza!

Söta tjejor!

Jag och fina julia!

GEEE MIG!!

Busra skulle precis blåsa! (obs. Busra hade inte detta på sig, hon bytte om på slutet..)


Nu önskar jag er en trevlig söndagskväll! (Gårdagens outfit kommer..)
KRAM!