Alaa A. Sater

A black hat

Kategori: Style

Funderar på att köpa en ny hatt. Den som jag har på bilden är lite för stor. Är på jakt efter en som är mindre. Hittade en på Monki men den var lite dyr. Har i alla fall en massa nya plagg att visa upp på bloggen!

Bild från vintern!

Hej! Idag var det en konstig dag, började först kl 8.00 och hade lektion fram till 9.20 sedan hade vi rast till 15.40. Jag har aldrig varit med om detta innan. Slutade kl 16.40 och var helt slut! Åkte så klart hem under den långa "rasten" och sedan pluggade jag matte med en klasskamrat. I morgon har jag endast en lektion som börjar 12.15, gött! Byeee

Put your hearts in the air

Kategori: Photography

Bilder från igår när jag var med Riim! ♥

280811

Kategori: Style

God morgon!

Idag är det söndag och i morgon börjar man skolan igen. Vi har nu börjat med allvarliga lektioner också så nu måste man ta allt på allvar!! Så idag blir det matte-plugg haha "redan" tänker ni säkert. Men en promenad blir det kanske också ;)

Igår var jag ute i stan med Busra, vår första träff sen vi båda reste. Så vi pratade rätt så mycket, hon hade speciellt mycket saker att berätta haha. Vi shoppade också, fast bara lite då.


Gårdagens klädsel // Stickad kofta- Indiska / orange t-shirt- Monki / byxor- H&M / Väska- MQ / Skor- Palladium /Funderar på att byta header... får se om det blir någon ändring idag!