Alaa A. Sater

-

Kategori: Allmänt

Nu när jag reser kommer jag inte ha tillgång till internet. Plus när man är utomlands så tänker man aldrig på data och sånt!
Men jag kanske går till internet café och bloggar där men det kanske händer bara några gånger!!! Så inget är säkert men bilder tror jag inte kommer! Kanske bara text och bilder från google.  Men när jag kommer tillbaks så lovar jag er att jag ska bomba med bilder här på bloggen!!

OCH DÄRFÖR SKA JAG HA BLOGGPAUS!

12e juni 2010- Hejdå Sverige

Kategori: Allmänt

God morgon!

Idag är det den 12e juni och det innebär att jag ska åka iväg till Libanon. Mitt hemland. Där ska jag vara väldigt länge. Jag kommer sakna Sverige, mina kompisar osv! Men där ska jag träffa Riim (hoppas jag) som snart också åker till Libanon. Ni andra som jag inte ska träffa på 2 månader och 10 dagar, jag kommer sakna er som tusan!! :(

Jag hoppas ni har det jätte bra här i Sverige och ha så kul för det är Sommarlov och då ska man njuta av den :-D

Jag älskar er alliiiiihooooppaaaa ♥


HEEEEEJJJDDDDÅÅÅÅ ♥

Jag kommer sakna dig Ånäs!

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur jag ska börja men jag kommer VERKLIGEN sakna Ånässkolan. Jag kan fortfarande inte fatta att vi ska lämna Ånässkolan. Minnena i denna skolan har varit fööööööööööööör bra. Jag vill INTE lämna den. Minnena i korridorerna, klassrummet, i varje hörn knäcker allt! Att börja i Nya lunden känns okej men det känns ändå verkligen konstigt. Man känner inga där, bara sin klass och den andra klassen. Man känner inga lärare. Okej man kan lära känna dem men det är inte så lätt att göra det på ett år. Vill inte heller att vår klass ska bli annorlunda. Vår klass har den bästa humorn. Jag lovar er, till och med vissa lärare älskar vår humor. Den är alltså både konstig och rolig och det gillar man! Hoppas vår klass stannar som den är så att ingen förstör den. (Okej vår klass är inte perfekt. Det finns några man inte gillar men det flesta gillar man.)
Jag kommer aldrig glömma minnena i denna skolan. Jag fattar inte hur det skulle kännas för dem som har gått i denna skolan hela sitt liv. Jag har ju bara gått där i 3 år och det känns verkligen sorgligt! :(
Hoppas allt går bra för oss! Och mina vänner ska jag behålla för alltid, så Nya lunden skulle inte vara ett problem vid den situationen.